Καλωσόρισμα Φοιτητών

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και σας συγχαίρω για την εισαγωγή σας στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής. Κάτω από δυσμενείς συνθήκες και προσωπικό κόπο πετύχατε την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο και ελπίζω ότι η φοίτησή σας στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Ένα θερμό καλωσόρισμα απευθύνω, επίσης, στους δευτεροετείς φοιτητές/τριες, που για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιό μας, καθώς και σε όλους τους φοιτητές/τριες μεγαλύτερων ετών, που με χαρά περιμένουμε να ξαναδούμε στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Μετά από ενάμιση χρόνο τηλεκπαίδευσης, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο θα σας υποδεχτεί σύντομα στους χώρους του με φυσική παρουσία, καθώς τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου θα ξεκινήσουν δια ζώσης στο Τμήμα μας στις 11 του Οκτώβρη.

Η πανδημία, ωστόσο, που πλήττει τον πλανήτη από τις αρχές του 2020 είναι ακόμη ανάμεσά μας, η εξέλιξή της απρόβλεπτη, και επομένως το νέο ακαδημαϊκό έτος αναμένεται να αποτελέσει ανοικτή πρόκληση για όλους μας, φοιτητές/τριες και διδάσκοντες/ουσες. Θα χρειαστεί λοιπόν η συνεργασία όλων προκειμένου να διασφαλίσουμε την επάνοδο στην ακαδημαϊκή κανονικότητα. Από την πλευρά μας, θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας στα όποια προβλήματα ανακύψουν, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να σας βοηθήσουμε και να διασφαλίσουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές που προσφέρει γενικότερα το Τμήμα, αλλά και για ειδικότερα θέματα που σχετίζονται με την εκπαιδευτική λειτουργία του Τμήματος κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-22 (ωρολόγιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού κ.λπ.) θα ενημερωνόσαστε τακτικά από τη Γραμματεία και τα μέλη του Τμήματος (ανάλογα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες που πιθανόν διαμορφωθούν μελλοντικά). Σας καλώ λοιπόν να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης e-class.

Με την ελπίδα ότι η επιστροφή στην ακαδημαϊκή κανονικότητα θα είναι ομαλή, σας εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή και καλή επιτυχία στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγεία & Αγωγής και εκτελών χρέη Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Νίκος Γιαννακούρης