Καλωσόρισμα από τη Κοσμητεία!

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2013 και περιλαμβάνει το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, το παλαιότερο Πανεπιστημιακό Τμήμα της χώρας που πραγματεύεται το αντικείμενο της Διατροφής και Διαιτολογίας, με μία επιτυχημένη λειτουργία για περισσότερα από 25 χρόνια.

Η Σχολή διακρίνεται για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, η οποία διασφαλίζεται από την αγαστή συνεργασία του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού με τους/τις φοιτητές/τριες σε ένα ποιοτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο ερευνητικής δραστηριότητας με διεθνή αναγνώριση, καθώς και επιστημονικές και ερευνητικές συνεργασίες με περισσότερα από 160 πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Στόχος της Σχολής, πέρα από την εκπαιδευτική και την ερευνητική δραστηριότητα, είναι να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες της κοινωνίας σε θέματα διατροφής, συμπεριλαμβανομένης και της διατροφικής πολιτικής, μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους σχετικούς φορείς.

Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής

Διεύθυνση
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,
Ελ. Βενιζέλου 70,
Καλλιθέα, 176 76

Επικοινωνία

Φοιτητικά θέματα:

Τηλ. 2109549111

Ακαδημαϊκά θέματα:

Τηλ. 2109549114

ΔΕΥ – ΠΑΡ 9:00ΠΜ – 5:00ΜΜ

 

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου είναι το παλαιότερο Πανεπιστημιακό Τμήμα στη χώρα στην επιστημονική περιοχή της Επιστήμης της Διατροφής και Διαιτολογίας. Παράλληλα με την εκπαίδευση, τα μέλη του Τμήματος έχουν και σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και διεθνείς συνεργασίες, παράγοντες που έχουν καταστήσει το Τμήμα ως ένα από τα καλύτερα στον τομέα του σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο.