Μαθησιακά Αποτελέσματα
Σκοπός του μαθήματος είναι οι φοιτητές/τριες να διδαχθούν τους τροφογενείς κινδύνους, τις ορθές πρακτικές υγιεινής, καθώς και τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων.
Η κατάρτιση των διαιτολόγων σε θέματα τροφίμων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την εργασία σε χώρους όπου άμεσα ή έμμεσα έρχονται σε επαφή με τρόφιμα που προορίζονται για τη διατροφή του ανθρώπου.
Το μάθημα περιλαμβάνει εργαστήριο με υποχρεωτική παρακολούθηση για την τελική τεκμηρίωση της κατάρτισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ ή σχετικών φορέων πιστοποίησης για την ασφάλεια των τροφίμων.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (URL)