Μαθησιακά Αποτελέσματα
Σκοπός του μαθήματος είναι η εμβάθυνση σε θέματα επεξεργασίας και συντήρησης τροφίμων με έμφαση στην παραγωγή ασφαλών και διατροφικώς κατάλληλων τροφίμων. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις διαδικασίες παραγωγής ομάδων τροφίμων φυτικής, ζωϊκής ή βιοτεχνολογικής προέλευσης.
Βασική διδακτική μέθοδος είναι η παρακολούθηση και περιγραφή μίας παραγωγικής διαδικασίας ενός εργοστασίου παραγωγής τροφίμων, με έμφαση στις διεργασίες παραγωγής και συσκευασίας.
Βασικός στόχος είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών από τους φοιτητές, η ταχεία λήψη αποφάσεων, η παραγωγή νέων ερευνητικών ιδεών και η ποσοτικοποίηση φυσικών εννοιών.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (URL)