gboskou[a]hua.gr
+30 210 9549 311
Γραφείο: 6 - Κτίριο: Γραφεία Προσωπικού, Τμήμα 2

Γεώργιος Μπόσκου

Αναπληρωτής Καθηγητής - Οργάνωση & Διαχείριση Μονάδων Διατροφής

Εκπαίδευση

  • Διδακτορικό στις Εφαρμοσμένες Βιολογικές Επιστήμες, Πανεπιστήμιο Γάνδης, Βέλγιο, 1998
  • Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Τροφίμων & Διατροφή, Πανεπιστήμιο Γάνδης, Βέλγιο, 1994
  • Πτυχίο Χημείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Θεσσαλονίκη, 1992

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα

  • Ασφάλεια Τροφίμων
  • Ολική Ποιότητα
  • Νομοθεσία Τροφίμων
  • Μαζική Εστίαση
  • Νοσοκομειακή σίτιση
  • Γαστρονομία

Ενδεικτικές Δημοσιεύσεις

  • Giazitzi, K., & Boskou, G. (2021). Preferences for nutrition information in foodservice outlets among Greek consumers. Journal of Foodservice Business Research, 1-16.
  • Giazitzi, K., & Boskou, G. (2021). Developing a methodology to create nutritionally balanced meals. British Food Journal (ahead of print).
  • Giazitzi, K., Karathanos, V. T., & Boskou, G. (2020). Personalized Nutrition Recommendations in Food Services. In Quality Assurance in the Era of Individualized Medicine (pp. 147-170). IGI Global.
  • Giazitzi, K., Palisidis, G., Boskou, G., & Costarelli, V. (2019). Traditional Greek vs conventional hotel breakfast: nutritional comparison. Nutrition & Food Science, 50(4), 711-723.
  • Souliotis, A., Giazitzi, K. and Boskou, G. (2018), "A tool to benchmark the food safety management systems in Greece", Benchmarking: An International Journal, Vol. 25 No. 8, pp. 3206-3224.