Μαθησιακά Αποτελέσματα
Σκοπός του μαθήματος είναι οι φοιτητές/τριες να διδαχθούν τις πηγές μόλυνσης των τροφίμων, τα είδη των τροφογενών κινδύνων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους σε μονάδες διατροφής. Η κατάρτιση των διαιτολόγων σε θέματα υγιεινής αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την εργασία σε χώρους όπου άμεσα ή έμμεσα έρχονται σε επαφή με τρόφιμα που προορίζονται για βρώση. Το μάθημα περιλαμβάνει εργαστήριο με υποχρεωτική παρακολούθηση για την τελική τεκμηρίωση της κατάρτισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ ή σχετικών φορέων πιστοποίησης για την ασφάλεια των τροφίμων.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (URL)